Πρόσκληση σε Γ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΟΚΣE EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ME ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις
Πηγή: acpaok.gr
Πρόσκληση σε Γ.Σ.

του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:00, που θα διεξαχθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης μέσω ZOOM, χωρίς την φυσική παρουσία των μελών και εντός των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19, με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης:

Τροποποίηση του Καταστατικού του σωματείου και εναρμόνιση του με τις διατάξεις του ν. 4726/2020 σε συνδυασμό με το ν. 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (½). Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ώρα, και με το ίδιο θέμα ημερησίας διάταξης, οπότε βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών. Τα μέλη του σωματείου που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη ΓΣ, πρέπει να γνωστοποιήσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου [email protected] το αργότερο έως 20.06.2021 ώστε να τους αποσταλεί το link της πρόσκλησης για την τηλεδιάσκεψη.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...