Αποθέωση στην Ισπανία: «Ο ιστορικός ΠΑΟΚ στο BCL»

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν, μια κίνηση που φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητη στους κόλπους του μπάσκετ.
Πηγή: paok24.com
Αποθέωση στην Ισπανία: «Ο ιστορικός ΠΑΟΚ στο BCL»

Πριν λίγες μέρες, μία άλλη αντίστοιχη κίνηση, σχολιάστηκε πολύ, αφού η Μάλαγα (του Φώτη Κατσικάρη), μετά από σχεδόν μία 20ετία στις διοργανώσεις της Euroleague, αποφάσισε να παίξει κι αυτή, στο BCL την επόμενη τριετία.

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Diario Sur» μάλιστα, είχε ξεχωριστή αναφορά στον ΠΑΟΚ, μετά τη γνωστοποίηση της επιστροφής του στη διοργάνωση.

«Ο ιστορικός ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη θα παίξει κι αυτός στο BCL. O ελληνικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα παίξει στη διοργάνωση. Με τον τρόπο αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι άλλη μία ιστορική ομάδα, όπως η Μάλαγα, που θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League» σημειώνει ο συντάκτης.

Παράλληλα αναφέρεται στην πορεία του ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια, με τις προηγούμενες παρουσίες του στη διοργάνωση, στα διάφορα θέματα που αντιμετώπισε, καθώς και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Άλλωστε μετά την προσθήκη της Μάλαγα, αυτή του ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη πιο σημαντική ως τώρα στο BCL, ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...