H ώρα του Σφιντέρσκι

Τα “ασπρόμαυρα” βλέμματα στρέφονται στον Κάρολ Σφιντέρσκι.
Πηγή: paok24.com
H ώρα του Σφιντέρσκι

Η Πολωνία θα δώσει αύριο το απόγευμα την πρώτη της “μάχη” στο Euro 2020, αντιμετωπίζοντας στις 19:00 το απόγευμα τη Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Πολωνοί πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι, με τον Πάουλο Σόουζα από τη μεριά του να κρατάει κλειστά χαρτιά -σύμφωνα με τα μέσα της χώρας- αναφορικά με τις σκέψεις του για την 11αδα που θα ξεκινήσει στην πρεμιέρα.

Όσον αφορά στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι ο… “αντίπαλός” του τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι’ αυτόν, ωστόσο από χθες οι Πολωνοί σημειώνουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιλέξει ένα σχήμα με δύο επιθετικούς ο Σόουζα. Εφόσον πράγματι συμβεί αυτό, ο Σφιντέρσκι έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει δίπλα στον Λεβαντόφσκι.

Άλλωστε, όπως φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό “τεστ” της Πολωνίας με την Ισλανδία, ακόμη κι όταν μπαίνει σαν αλλαγή βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και να φωνάξει “παρών” και μένει να φανεί αν όντως θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...