«Θα διάλεγα τον Σφιντέρσκι για παρτενέρ του Λεβαντόφσκι»

Απο paok24.com: Αυξάνεται η... δημοφιλία του επιθετικού του ΠΑΟΚ, με "φόντο" το αυριανό παιχνίδι της Πολωνίας κόντρα στη Σλοβακία!
Πηγή: paok24.com
«Θα διάλεγα τον Σφιντέρσκι για παρτενέρ του Λεβαντόφσκι»

Αντίστροφα μετράνε Πολωνία και Σλοβακία για την αυριανή "μάχη" τους στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Euro.

Αυτό που απασχολεί και σήμερα πάντως τον πολωνικό Τύπο είναι το ποιον θα εμπιστευτεί ο Πάουλο Σόουζα για "παρτενέρ" του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να συγκεντρώνει από τη μία πολλές πιθανότητες να είναι ο "εκλεκτός" και από την άλλη να γίνεται αποδέκτης πολλών εγκωμιαστικών σχολίων!

"Αν ο Πάουλο Σόουζα αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα με δύο επιθετικούς, θα επέλεγα τον Κάρολ Σφιντέρσκι για τη θέση δίπλα στον Λεβαντόφσκι. Άκουσα πολλές απόψεις που ανέφεραν πως ο Κάρολ δεν πέρασε τις εξετάσεις στο παιχνίδι με τη Ρωσία, αλλά δεν τις καταλαβαίνω. Κατά την γνώμη μου, ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού.

Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, βοήθησε πολύ τους δύο κεντρικούς μέσους όταν οι Ρώσοι βρίσκονταν στην επίθεση. Εάν δεν ήταν αυτός, ο Κρικόβιακ και ο Κλιχ θα έπρεπε να ανέβουν πιο ψηλά και έτσι θα ελευθερώνονταν περισσότερος χώρος στους Ρώσους. Ο Κάρολ έπαιξε κοντά τους, ήταν κολλημένος πάνω του και έκλεισε καλά τους χώρους" τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολωνός προπονητής Γιάτσεκ Ζιελίνσκι, νυν διευθυντής των ακαδημιών της Λέγκια.

Διαβάστε ακόμη...