Σφιντέρσκι για 11άδα

Από paok24.com: O επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά την πολλή καλή χρονιά που έκανε φέτος με τους κυπελλούχους Ελλάδας, είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του EURO, ενώ μάλιστα τα ρεπορτάζ, τον θέλουν να βάζει γερή υποψηφιότητα και για τη βασική 11άδα στον πρώτο αγώνα το απόγευμα της Δευτέρας με την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη.
Πηγή: paok24.com
Σφιντέρσκι για 11άδα

Ο Πάουλο Σόουζα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πολωνία, έχει καταλήξει σε σχήμα με 2 επιθετικούς και αυτό θέλει να εφαρμόσει και στον πρώτο αγώνα με την ομάδα του Ρόμπερτ Μακ, ως αντίπαλο.

Η μία θέση στην επίθεση των Πολωνών είναι κλεισμένη από τον καλύτερο ευρωπαίο επιθετικό τα τελευταία χρόνια, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ η θέση του παρτενέρ του είναι άδεια, μετά τους τραυματισμούς και την ανετοιμότητα των Μίλικ και Πιόντεκ. Έτσι η θέση δίπλα στον επιθετικό της Μπάγερν θα "καπαρωθεί" είτε από τον επιθετικό του ΠΑΟΚ είτε από τον Σφίρτσοκ της Λουντογκόρετς.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Εθνικής Πολωνίας, αναφέρουν ότι το προβάδισμα το έχει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, καθώς ταιριάζει περισσότερο δίπλα στον Λεβαντόφσκι, παρά του Σφίρτσοκ που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν περισσότερο με το βασικό επιθετικό της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...