Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Τέιλορ

Από sportime.gr: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Τέιλορ ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.
Πηγή: sportime.gr
Σε προχωρημένες επαφές με τον Λούκας Τέιλορ

Πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λούκας Τέιλορ.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντνίπρο, ωστόσο το συμβόλαιό του φτάνει στο τέλος του και μένει ελεύθερος.

Είναι 26 ετών και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας, ενώ η Ουκρανική ομάδα τον απέκτησε από την Εστορίλ. Η Καρπάτι Λβιβ ήταν αυτή που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 17 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος, καταγράφοντας 24 συμμετοχές με δύο ασίστ.

Ο Δικέφαλος δεν παίζει μόνος του... μπάλα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς τον θέλει και η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» είναι πιο κοντά στην απόκτησή του και εκτός απροόπτου αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Στον ΠΑΟΚ έχουν συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού του, θεωρώντας ότι ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουν και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη της δεύτερης θητείας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...