Κρμέντσικ: Στο Euro με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Αναρτήσεις με νόημα από τον Μάικλ Κρμέντσικ, ο δανεισμός του οποίου έχει ολοκληρωθεί αλλά το μυαλό του παραμένει σταθερά στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Κρμέντσικ: Στο Euro με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Μπορεί να βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για λίγους μήνες, ωστόσο, ο Τσέχος φορ ψηφίζει δαγκωτό... ΠΑΟΚ, κάτι που έχει κάνει σαφές εδώ και καιρό, ευελπιστώντας πως η παρουσία του στις τάξεις του Δικεφάλου θα πάρει παράταση και μετά το καλοκαίρι.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Κρμέντσικ επιστρέφει και τυπικά στην Κλαμπ Μπριζ, όπου και ανήκει, ωστόσο, βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών με την έννοια πως η διοίκηση της ομάδας εξετάζει κάθε προοπτική για εκείνους από πώληση μέχρι εκ νέου δανεισμό.

Κάτι που βρίσκει και θετική την πλευρά Κρμέντσικ δεδομένου πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Βέλγιο, εξετάζοντας τις άλλες επιλογές που έχει στα χέρια του. Αν κρίνει κανείς από τη διάθεση του υψηλόσωμου φορ, ο ΠΑΟΚ αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα για εκείνον αν και εφόσον προκύψουν εξελίξεις ανάμεσα στις δύο ομάδες...

Κάτι που δείχνει με κάθε τρόπο ακόμη και ενόψει Euro... Πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας προ ημερών για τον Κρμέντσικ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την υπόθεσή του. Ανήκει στην Μπριζ. Θα υπάρξουν συζητήσεις, μπορεί να μείνει ο παίκτης για ακόμη έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού και να μας ενισχύσει».

Διαβάστε ακόμη...