ΠΑΟΚ Β: Το σημείο κλειδί

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ Β είναι στα σκαριά σε μία πολύ-πολύ κρίσιμη διαδικασία για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου. Για το παρόν και το μέλλον. Μία κατάσταση στην οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πόνταρε και ποντάρει πάρα πολλά.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ Β: Το σημείο κλειδί

Η ΠΑΕ μετράει πάνω από 35 συμβόλαια, ενώ υπάρχουν και πολλοί παίκτες από τη νυν κ19 που θα ανέβουν στη νέα... δεύτερη ομάδα.

Είναι γνωστό ότι στον ΠΑΟΚ Β θα παίζουν ποδοσφαιριστές κάτω των 23, ενώ θα υπάρχει και δικαίωμα για άλλους πέντε, μεγαλύτερης ηλικίας.

Το σημείο κλειδί για να πετύχει όλο το εγχείρημα είναι να καταλάβουν οι παίκτες, ότι ο ΠΑΟΚ Β θα έχει άμεση σχέση και άμεση σύνδεση με την πρώτη ομάδα. Να πειστούν δηλαδή (ειδικά κάποιοι που φέτος ήταν στην πρώτη ομάδα) ότι δεν υποβιβάζονται και δεν κάνουν βήματα πίσω. Ότι όλο αυτό που συμβαίνει θα είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ και του καθενός ξεχωριστά.

Αυτό είναι το πιο λεπτό σημείο για μία ομάδα που πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε άλλη ανέβασε τόσους πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες, ποδοσφαιριστές που τώρα θα πρέπει να αποδεχθούν ότι κάποιες εβδομάδες μπορεί και να παίζουν με τον ΠΑΟΚ Β.

Διαβάστε ακόμη...