Οι τρεις πρώτες μεταγραφές

Από paok24.com: «Έχουμε μιλήσει ήδη για την ενίσχυση της ομάδας σε 2-3 θέσεις...». Αυτή ήταν μία από τις πιο συγκεκριμένες και πολυσυζητημένες ατάκες του Ραζβάν Λουτσέσκου στη διάρκεια της παρουσίασής του. Ο Ρουμάνος έδωσε το στίγμα και ο ΠΑΟΚ δρομολογεί τις εξελίξεις...
Πηγή: paok24.com
Οι τρεις πρώτες μεταγραφές

Με βάση όλες τις πληροφορίες τρεις είναι οι θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ κάνει ήδη την πρώτη απαραίτητη προσπάθεια ενίσχυσης. Πρόκειται για έναν παίκτη σε κάθε γραμμή.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση δεξιού μπακ, χαφ του άξονα και σέντερ φορ. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και ακραίο μεσοεπιθετικό, τη δεδομένη χρονική περίοδο όμως οι άλλες υποθέσεις δείχνουν πιο προχωρημένες.

Ο στόχος είναι στις αρχές Ιουλίου και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας οι δύο ή και οι τρεις παίκτες να ξεκινήσουν με την ομάδα και ταυτόχρονα να ανεβάσουν την ποιότητά της μια και αυτό είναι ένα βασικό κριτήριο για τη συμφωνία μαζί τους.

Φαίνεται πώς η υπόθεση του δεξιού μπακ είναι πιο προχωρημένη, αφού έχει βρεθεί ο εκλεκτός. Για τα αριστερά της άμυνας υπολογίζεται κανονικά ο Βιεϊρίνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιμείνει και θα περιμένει την υπόθεση Μπάμπα που θα παρουσιάσει εξελίξεις στην πορεία.

Ο χαφ αποτελεί επίσης προτεραιότητα αλλά η παρακολούθηση-εκτίμηση των στόχων από τον Λουτσέσκου συνεχίζεται, ενώ στον ΠΑΟΚ έχουν αποδεχθεί ότι θα πρέπει να αποκτηθεί φορ, μια και ένας από τους Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...