Το «πρόβλημα» με Μπίσεσβαρ!

Από paok24.com: Με ήττα ολοκλήρωσε ο Ντιέγκο Μπίσεβαρ την παρουσία του στην Εθνική Σουρινάμ, στον πρώτο γύρο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ότι αφορά τη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.
Πηγή: paok24.com
Το «πρόβλημα» με Μπίσεσβαρ!

Το Σουρινάμ ηττήθηκε από τον Καναδά με 4-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου του με 9 βαθμούς σε 4 αγώνες, τρεις λιγότερους από τον Καναδά που πέτυχε το απόλυτο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, ωστόσο οι υποχρεώσεις για τον "Μπίσε" και τους συμπαίκτες του έχουν και συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, το Σουρινάμ πρόκειται να πάρει μέρος στο CONCACAF Gold Cup, το αντίστοιχο Euro της Βόρειας Αμερικής, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10/7 έως τις 1/8 σε 8 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε ότι αφορά τις... σίγουρες υποχρεώσεις του Σουρινάμ, αυτές είναι προγραμματισμένες για τις 13, 17 και 21 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατ΄ επέκταση, εφόσον ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν... εξαιρεθεί από την Εθνική της ιδιαίτερης πατρίδας του, τότε εκ των πραγμάτων θα χάσει ολόκληρη την προετοιμασία, στοιχείο που αναμφισβήτητα θα αποτελέσει σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου να τον επαναφέρει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να λυθεί, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μην έχει "ενοχληθεί" έως σήμερα για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...