Τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου για Καγκάβα

Από sfina.gr: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ θα βρει στο ρόστερ του Δικεφάλου έναν ποδοσφαιριστή παγκοσμίου φήμης, τον Σίντζι Καγκάβα.
Πηγή: sfina.gr
Τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου για Καγκάβα

Ο Ρουμάνος προπονητής φυσικά αναγνωρίζει την ποιότητα του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή και θέλει να συζητήσει μαζί του κάποιες ιδέες που έχει.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR ο Λουτσέσκου θέλει να τον δοκιμάσει στο πλάι και συγκεκριμένα στα αριστερά. Κάτι που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παρότι τόσο ο Ιάπωνας όσο και ο Σουριναμέζος είναι παίκτες που παίζουν ως επιτελικοί χαφ.

Ο Λουτσέσκου θεωρεί πως ο Καγκάβα μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει ρήγματα από τα αριστερά συγκλίνοντας προς τα μέσα. Επίσης, στο μυαλό του τεχνικού του ΠΑΟΚ, είναι να δοκιμάσει τον Καγκάβα και ως δημιουργικό μέσο, δηλαδή ως 8αρι, αφού ο 52χρονος τεχνικός πιστεύω πως η ποιότητα του, η ηρεμία του, αλλά και το γεγονός πως του αρέσει να βλέπει γήπεδο μπορούν να βοηθήσουν τον Δικέφαλο όταν θα κάνει ορθολογική ανάπτυξη.

Βέβαια, όλα αυτά θα δοκιμαστούν, αφού πρώτα ο Ρουμάνος τα συζητήσει με τον Ιάπωνα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο. Πάντως ο Σίντζι Καγκάβα κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παίξει τόσο ως εσωτερικός μέσος στον άξονα, όσο και ως εξτρέμ. Στην Ντόρτμουντ αλλά και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές στα πλάγια, δίνοντας βοήθειες με το "διάβασμα" που κάνει στο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου πιστεύει πολύ στην ποιότητα του Ιάπωνα και θεωρεί πως μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...