Fanatik : “Μπάσιμο της Νάπολι για Πέλκα – 15.000.000 ευρώ ζητάει η Φενέρ”!

Απο thessports.gr: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τις τελευταίες μέρες στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Δημήτρης Πέλκας.
Πηγή: thessports.gr
Fanatik : “Μπάσιμο της Νάπολι για Πέλκα – 15.000.000 ευρώ ζητάει η Φενέρ”!

Ο πρώην μεσοεπιθετικός στην πρώτη του σεζόν με την Φενέρμπαχτσε πήγε πολύ καλά και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από κορυφαία πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Fanatik, πέραν της Λυών που έχει καταθέσει δυο προτάσεις για την απόκτηση του, στο παιχνίδι για την απόκτηση του μπήκε εσχάτως και η Νάπολι!

Η ιταλική ομάδα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλει να χρησιμοποιήσει την καλή σχέση με την Φενέρ που άρχισε από την μεταγραφή του Ελίφ Ελμάς πριν από δύο χρόνια, αναμένεται να καταθέσει επίσημη προσφορά για τον Πέλκα τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι το ποσό που θα την ικανοποιούσε για να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή είναι 15.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τουρκική εφημερίδα η Φενέρμπαχτσε δεν θα δεχτεί προσφορές κάτω από το συγκεκριμένο ποσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι αντί 1.900.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...