Οι αριθμοί του Ελ Καντουρί

Από inpaok.com: Το στατιστικό αποτύπωμα του Μαροκινού
Πηγή: inpaok.com
Οι αριθμοί του Ελ Καντουρί

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μαροκινό, προσφέροντας του συμβόλαιο 2+1 ετών, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA.

Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου τρέφει εκτίμηση στον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, κάτι που σημείωσε και κατά την διάρκεια της παρουσίασης του, εκφράζοντας δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ολοκλήρωσε την τέταρτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα ήταν και η πιο «γεμάτη» από άποψη αριθμών, αφού είχε συμμετοχή σε οκτώ γκολ της ομάδας (δύο τέρματα και άλλες έξι ασίστ), σε 39 συμμετοχές, οι οποίες μεταφράζονται σε 2595 αγωνιστικά λεπτά.

Στην τετραετία που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη είχε συμβολή στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων, του αήττητου πρωταθλήματος και των τριών Κυπέλλων, έχοντας καταγράψει συνολικά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα 121 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα με την φανέλα της οποίας έχει καταγράψει διψήφιο αριθμό συμμετοχών, αφού στην επόμενη θέση βρίσκεται η Τορίνο, με 76.

Διαβάστε ακόμη...