Το deadline του ΠΑΟΚ στον Πάμπλο Γκαρσία για την ανάληψη του ΠΑΟΚ Β’

Απο repress.gr: Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β' να προϊδέαζε για την αρνητική του στάση στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας που θα κατεβάσει ο Δικέφαλος στη Super League 2, όμως επισήμων ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει ακόμα απαντήσει στους ανθρώπους των κυπελλούχων.
Πηγή: repress.gr
Το deadline του ΠΑΟΚ στον Πάμπλο Γκαρσία για την ανάληψη του ΠΑΟΚ Β’

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Ουρουγουανού τεχνικού είναι πως ο Γκαρσία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ουρουγουάη έδειξε το προφανές που δεν ήταν άλλο από την πίστη του πως θα συνέχισε στο τιμόνι της ομάδας έχοντας εκπληρώσει τους στόχους που είχαν τεθεί, με την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο αρχικός αρνητισμός ήρθε μάλλον... φυσιολογικά με βάση τη εξέλιξη των πραγμάτων, με τον ίδιο να θέλει και να παίρνει χρόνο για να ζυγίσει τις καταστάσεις, έτσι όπως αυτές δημιουργήθηκαν.

Η μοναδική εξέλιξη που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες είναι πως τέθηκε χρονικό περιθώριο στην πλευρά Γκαρσία για την απάντηση που θα πρέπει να δώσει, έτσι ώστε πέραν αυτής της ημερομηνίας, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, να απαντήσει στην πρόταση που δέχθηκε έτσι ώστε αν η απάντηση είναι θετική, να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τη στελέχωση της ομάδας, ενώ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, να ξεκινήσουν οι διαδικασίας αναζήτησης του προπονητή που θα αναλάβει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Διαβάστε ακόμη...