Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Λημνιός

Από inpaok.com:Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν και μια από τις σκέψεις των «ασπρόμαυρων» είναι να στραφούν στην περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού.
Πηγή: inpaok.com
Στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Λημνιός

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ, χωρίς να έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμη, ωστόσο έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον δανεισμό του Λημνιού από την Κολωνία.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πωλήθηκε το περσινό καλοκαίρι στη γερμανική ομάδα, ωστόσο κατέγραψε μόλις 14 συμμετοχές και έτσι εξετάζεται η περίπτωση του δανεισμού του.

Εφόσον ληφθεί απόφαση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε συνεννόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, και υπάρχει και η διάθεση από την πλευρά του Λημνιού να επιστρέψει τότε είναι πολύ πιθανό οι «ασπρόμαυροι» να κινήσουν την διαδικασία για τον δανεισμό του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Λημνιός άλλωστε γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου από την συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Έλληνα διεθνή.

Διαβάστε ακόμη...