Νιάτα γεμάτα ταλέντο

Από inpaok.com: Η νέα γενιά του ΠΑΟΚ φώναξε βροντερό παρών την φετινή σεζόν, αφού αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της πρωταθλήτριας Κ-19 του Δικεφάλου έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρώτη ομάδα, αποτελώντας βασικά στελέχη του κορμού των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Νιάτα γεμάτα ταλέντο

Από τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε η παρουσία του Χρήστου Τζόλη, που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά με τα κατορθώματά του, ενώ πολύτιμη συμβολή στη διάρκεια της σεζόν είχαν και οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας.

Τις ευκαιρίες τους πήραν και άλλοι νεαροί που προήλθαν από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπως ο Λευτέρης Λύρατζης, ο Γιώργος Βρακάς, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αλλά και ο βενιαμίν της παρέας, Γιώργος Κούτσιας.

Ο Χρήστος Τζόλης θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει τον τίτλο ως η «αποκάλυψη της σεζόν», αφού έκανε τρομερά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, καταγράφοντας σε 46 συμμετοχές 16 γκολ και 10 ασίστ, αναγκάζοντας την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του!

Σημαντική ήταν και η συμβολή του Γιάννη Μιχαηλίδη την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφού ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ κατέγραψε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση, έχοντας όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα στο μέλλον.

Ακόμη ένας από τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Χάρης Τσιγγάρας, αφού ο 20χρονος χαφ κατέγραψε 25 συμμετοχές με ένα γκολ, δείχνοντας τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει στις ακαδημίες του Δικεφάλου.

Ευκαιρίες, ωστόσο, πήραν και ο Λευτέρης Λύρατζης που κατέγραψε 13 συμμετοχές, ο Γιώργος Βρακάς, που αγωνίστηκε σε τρία ματς, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που έπαιξε επίσης σε τρία ματς, αλλά και ο 17χρονος Γιώργος Κούτσιας, που αγωνίστηκε σε έξι αγώνες, όντας και ο νεότερος του ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...