Σάλπι, Πρίγιο, Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι

Από paok24.com:Σε λιγότερο από 10 ημέρες ξεκινά το Euro με τις εθνικές ομάδες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ενδιαφέρον υπάρχει και στον ΠΑΟΚ με τους Κάρολ Σφιντέρσκι και Μίκαελ Κρμέντσικ να ετοιμάζονται για την πρώτη τους διεθνή διοργάνωση.
Πηγή: paok24.com
Σάλπι, Πρίγιο, Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι

Όσον αφορά τους ασπρόμαυρους κατά καιρούς υπήρχε πάντα εκπροσώπηση είτε σε Euro είτε σε Mundial, ωστόσο η θέση του επιθετικού ήταν ένας ρόλος στον οποίο σπάνια ο Δικέφαλος είχε διεθνή παίκτη. Για την ακρίβεια τα τελευταία χρόνια η παρουσία επιθετικών στις εθνικές του ομάδες και πιο συγκεκριμένα σε μεγάλες διοργανώσεις ήταν σχετικά σπάνια.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποτελούσε σταθερή επιλογή στην Εθνική Ελλάδος. Βέβαια με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Σάλπι αγωνιζόταν αρκετές φορές ως επιθετικός ή ως ψεύτικο εννιάρι. Ωστόσο όσον αφορά την Εθνική Ομάδα, η παρουσία ήταν κυρίως στα πλάγια της επίθεσης. Οι συμμετοχές του παίκτη του Δικεφάλου σε μεγάλες διοργανώσεις ήταν αρκετές αλλά ως παίκτης του ΠΑΟΚ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Επόμενος ήταν ο Πρίγιοβιτς. Ο "Killer" του ΠΑΟΚ ήταν παρών στο Mundial του 2018 με την Σερβία με την παρουσία όμως της χώρας του να τελειώνει άδοξα, καθώς αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Πλέον είναι η σειρά των Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ να εκπροσωπήσουν τη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ σε μια διεθνή διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...