Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις της ΕΠΟ με FIFA/UEFA για την ολιστική μελέτη

Aπό sdna.gr:Αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών βρέθηκε στην Αθήνα και είχε διεξοδικές συζητήσεις με την ΕΠΟ για την υλοποίηση της ολιστικής μελέτης.
Πηγή: sdna.gr
Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις της ΕΠΟ με FIFA/UEFA για την ολιστική μελέτη

Το SDNA σας είχε ενημερώσει για την παρουσία αντιπροσωπείας των FIFA και UEFA στην Αθήνα. Συγκεκριμένα το "παρών" έδωσαν ο Επικεφαλής Διακυβέρνησης της FIFA, Ρολφ Τέινερ, που στο παρελθόν έχει αναλάβει αποστολές σε χώρες που υπήρξαν προβλήματα με κυβερνητικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο, ο Επικεφαλής Εθνικής Διακυβέρνησης και Παγκόσμιων Θεσμών της UEFA, Λούκας Νίκολα, ο νομικός και κανονιστικός εμπειρογνώμονας της UEFA, Γιάν Χάφνερ και ο Mάριος Γεωργίου από το τμήμα Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της επίσκεψής τους, με αντικείμενο τις τροποποιήσεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, προκειμένου αυτό να εναρμονιστεί στις προβλέψεις της Ολιστικής Μελέτης και το τελικό κείμενο να εισαχθεί σε προσεχή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και εν συνεχεία να τεθεί προς ψήφιση στην προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου Τακτική Γενική Συνέλευση.

Οι απεσταλμένοι των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών επανέλαβαν τη σημασία της υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης, καθώς οι μεταρρυθμίσεις που προβλέπει θα συνεισφέρουν καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό διακυβέρνησης της Ομοσπονδίας και της συνολικής λειτουργίας του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...