«Καλωσόρισμα» από Κυριάκο - Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

Από sdna.gr: Αρκετά ορεξάτος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ - Δεν μπορώ να φύγω γιατί υπάρχει ένα buy out 7 εκατομμυρίων», καλωσόρισμα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
«Καλωσόρισμα» από Κυριάκο - Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

Ο Κυριάκος Κυριάκος «άνοιξε» την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλωσορίζοντας τον Ρουμάνο με την ευχή να πραγματοποιήσει τις ευχές της «ασπρόμαυρης» οικογένειας:

«Όπως ξέρετε και όπως δείχνουν οι κινήσεις μας, ο ΠΑΟΚ με την αμέριστη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, έχει αλλάξει επίπεδο. Πριν από τέσσερα χρόνια με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη στήριξη του ιδιοκτήτη, το πρωτάθλημα έπαψε να είναι όνειρο. Με δεδομένο το συμβολισμό, καλωσορίζουμε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων».

Με τη σειρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη του τοποθέτηση, εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος, με ατάκα - φωτιά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Για μένα δεν έφυγα ποτέ! Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στο μέρος που έζησα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου... ».

Διαβάστε ακόμη...