«Εκκαθάριση του ρόστερ στην Τσέλσι, προς πώληση ο Μπάμπα»

Από sdna.gr;Μια λίστα με τα ονόματα δεκατεσσάρων παικτών που πρόκειται να τεθούν προς πώληση από την Τσέλσι, δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail, με τον Ραχμάν Μπάμπα που φέτος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός, να βρίσκεται ανάμεσα τους.
Πηγή: sdna.gr
«Εκκαθάριση του ρόστερ στην Τσέλσι, προς πώληση ο Μπάμπα»

Στη μακρά λίστα του Τόμας Τούχελ με όσους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, συμπεριλαμβάνεται και ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από τα μέσα της σεζόν και μετά.

Ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει αποφασίσει ήδη για το ποιοι παίκτες θα τεθούν προς πώληση μέσα στο καλοκαίρι προσχωρώντας με αυτόν τον τρόπο σε μια εκκαθάριση του ρόστερ. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Γκανέζου αριστερού μπακ, Ραχμάν Μπάμπα.

Ο 26χρονος Γκανέζος διεθνής, είχε πολύ θετική παρουσία σε αυτή την εξάμηνη θητεία του στον ΠΑΟΚ, και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έμειναν ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία.

Η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ ΠΑΟΚ και Τσέλσι για τον Μπάμπα, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αυτός που θα αξιολογήσει το ρόστερ, ωστόσο η απόφαση των Βρετανών να μην συμπεριλάβουν στα πλάνα τους για τη νέα σεζόν τον Γκανέζο αμυντικό, σίγουρα διευκολύνει την κατάσταση για τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...