Λαζάρ: «Ο Λουτσέσκου μπορεί να ξαναγράψει ιστορία»

Από inpaok.com: Ο άλλοτε συμπαίκτης Πάμπλο Γκαρσία, η μοίρα των προπονητών και οι στόχοι που μπορεί να θέσει ο ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι μερικά απ΄όσα σχολίασε ο βετεράνος μέσος των "ασπρόμαυρων", Κοστίν Λαζάρ.
Πηγή: inpaok.com
Λαζάρ: «Ο Λουτσέσκου μπορεί να ξαναγράψει ιστορία»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, παραχώρησε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την άποψη του για την αλλαγή δεδομένων, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, ενώ παράλληλα τόνισε πως με τον συμπατριώτη του στην άκρη του πάγκου, ο στόχος του πρωταθλήματος είναι εφικτός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ:

«Ξέρω ότι όλοι στον ΠΑΟΚ συζητάνε για τον Λουτσέσκου. Είναι μια πολύ καλή κίνηση και χάρηκα πολύ που τον είδα ξανά στην ομάδα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ο Γκαρσία ήταν στον ΠΑΟΚ και θέλω να το πω. Ήμασταν συμπαίκτες και είχαμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Δεν μπορώ να σχολιάσω με μια κουβέντα γιατί φεύγει από την ομάδα. Καμία φορά είναι η μοίρα των προπονητών. Είμαι σίγουρος όμως ότι κάποτε θα επιστρέψει ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ».

Για το τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ Λουτσέσκου από τη στιγμή που έχει ήδη κατακτήσει τρόπαια με την ομάδα:

«Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε. Με τη δική του παρουσία ο ΠΑΟΚ τα πήρε όλα. Θεώρησαν ότι ήταν σωστό να επιστρέψει για να διεκδικήσει ξανά Κύπελλα και Πρωταθλήματα. Όλοι τον γνωρίζουν τον Λουτσέσκου. Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Λουτσέσκου και θα το κάνει με τον σωστό τρόπο».

Για το αν με τον Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Champions League:

«Σαφέστατα αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Προηγείται η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Θα φέρει τους παίκτες που πρέπει ώστε να είναι ο ΠΑΟΚ μια ομάδα ικανή να κερδίσει και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το ότι δυναμώνουν όλες οι ομάδες και θα είναι δυσκολότερη η αποστολή του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου σε σύγκριση με την προηγούμενη επιτυχία:

«Είναι καλό αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ γιατί έχει πολύ καλούς παίκτες ακόμη και τώρα που λέω ότι χρειάζεται ενίσχυση. Πλέον άλλαξε και ο προπονητής με την έλευση του Λουτσέσκου, που έχει γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να το κάνει και πάλι γιατί έχει μεγάλη εμπειρία και θα τα καταφέρει».

Για το αν μίλησε μαζί του:

«Ναι του έδωσα τα συγχαρητήριά μου που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τον είχα προπονητή και στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Χάρηκα για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον Ραζβάν Λουτσέσκου με δύο λέξεις:

«Έξυπνος προπονητής (smart coach)».

Διαβάστε ακόμη...