«Θέλει να αγοράσει Μπάμπα ο ΠΑΟΚ - Εν αναμονή της κρίσης Λουτσέσκου»

Απο sdna.gr: Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Athletic», ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο αγοράς του Αμπντούλ Μπάμπα Ραχμάν από την Τσέλσι. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή στον Δικέφαλο βάζει προσωρινά φρένο στις διαπραγματεύσεις που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των δύο ομάδων, εν αναμονή της κρίσης του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλει να αγοράσει Μπάμπα ο ΠΑΟΚ - Εν αναμονή της κρίσης Λουτσέσκου»

Όπως είχατε διαβάσει από το SDNA, ο ΠΑΟΚ ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μπάμπα - με όποιον τρόπο αυτό γινόταν ευκολότερο - και σκόπευε να ξεκινήσει τις επαφές με την Τσέλσι - που δεν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της - μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε, ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος, όμως άλλαξε προπονητή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει τη θέση του Πάμπλο Γκαρσία. Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με την «Athletic», «παγώνει» τις διαδικασίες, αφού χρειάζεται πρώτα ο Ρουμάνος τεχνικός να αξιολογήσει το ρόστερ και να κάνει την εισήγηση του για κάθε περίπτωση.

Η αγγλική διαδικτυακή εφημερίδα προσθέτει, ωστόσο, ότι στον Δικέφαλο πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αγορά του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...