Ο «γρίφος» με Μπριζ και Κρμέντσικ

Από sfina.gr: O μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει και ένα πολύ σημαντικό θέμα, που θα πρέπει να διευθετηθεί είναι το τι θα γίνει στη θέση του σέντερ φορ.
Πηγή: sfina.gr
Ο «γρίφος» με Μπριζ και Κρμέντσικ

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Ο Μάικλ Κρμέντσικ, που έκλεισε με ονειρικό τρόπο τη σεζόν σκοράροντας κόντρα στον Ολυμπιακό και χαρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας στον ΠΑΟΚ.

Ο Τσέχος στράικερ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τούμπα και τώρα επιστρέφει στην Κλαμπ Μπριζ προτού ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έχει στη λίστα του αρκετούς επιθετικούς, κάποιους εξ'αυτών εξαιρετικού επιπέδου και θα κάνει κίνηση για έναν από αυτούς.

Την ίδια στιγμή στον Δικέφαλο έχουν ανοίξει εδώ και καιρό έναν δίαυλο επικοινωνίας με την Κλαμπ Μπριζ για τον Κρμέντσικ και στο τέλος ανάλογα τις επιλογές τους θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν με τον υψηλόσωμο σέντερ φορ ή κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει απόφαση να μην αποκτηθεί αλλά θα αποκτηθεί μόνο στη σωστή τιμή και ανάλογα με τις άλλες διαθέσιμες επιλογές, που υπάρχουν ή που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

Πολύ σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει και η επερχόμενη συμμετοχή του Μάικλ Κρμέντσικ στο EURO με την εθνική Τσεχίας. Αναμένεται ο Τσέχος φορ να πάρει λεπτά συμμετοχής και πολύ πιθανό να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, αν και με τον ΠΑΟΚ έχει ήδη βρει κοινή γραμμή πλεύσης.

Διαβάστε ακόμη...