«Τσεκάρει» την αγορά για πεντάρι

Από paok24.com: Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλες τις ομάδες, ο Άρης Λυκογιάννης, ψάχνεται στην αγορά για το σέντερ που θα έχει βασικό ρόλο την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Τσεκάρει» την αγορά για πεντάρι

Φυσικά, αυτόν τον καιρό, οι επιλογές είναι πολλές και για διάφορα... βαλάντια, με αυτό του ΠΑΟΚ να εξαρτάται λίγο παραπάνω από την απόφαση για συμμετοχή ή όχι στο BCL.

Στις επαφές που έχουν γίνει με ατζέντηδες, γίνεται ξεκάθαρο από πλευράς ΠΑΟΚ, ότι το ποσό που μπορεί να διαθέσει, έχει συγκεκριμένο «ταβάνι» και από αυτήν τη λογική, δύσκολα θα παρεκκλίνει.

Ο Λυκογιάννης έχει βρει κάποιες επιλογές από την ξένη αγορά, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση, αλλά και χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα.

Ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Κακλαμανάκη, η οποία είναι επίσης αρκετά νωρίς για να υπάρξει απόφαση, στον ΠΑΟΚ υπάρχει η σκέψη ακόμα και για δύο ξένους ψηλούς.

Σε κάθε περίπτωση, βιασύνη δεν υπάρχει, η «αγορά» έτσι κι αλλιώς το διάστημα, είναι ουσιαστικά «παγωμένη» και οι όποιες επαφές γίνονται, είναι σε αρχικό επίπεδο...

Διαβάστε ακόμη...