Η επιστροφή Λουτσέσκου «ισχυροποιεί» Πασχαλάκη

Από sfina.gr : Πέρσι τέτοια εποχή ο ΠΑΟΚ είχε σχεδόν μια ομάδα ξεχωριστή μόνο για τερματοφύλακες, φέτος η σεζόν τελείωσε με την κατάκτηση του Κυπέλλου και στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που τελείωσε σαν βασικός, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο νεαρός Χρήστος Ταλιχμανίδης.
Πηγή: sfina.gr
Η επιστροφή Λουτσέσκου «ισχυροποιεί» Πασχαλάκη

Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά να ψάξει τερματοφύλακα τόσο τον Γενάρη όσο κατά την διάρκεια του δεύτερου εξάμηνου της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο τα πλάνα αλλάζουν ή μάλλον καλύτερα μένουν στάσιμα μέχρι τις τελικές αποφάσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εξ αρχής ο Ρουμάνος προπονητής τα δύο χρόνια που ήταν στον ΠΑΟΚ και κέρδισε όποιον εγχώριο τίτλο παίχτηκε στα γήπεδα, ήταν εκείνος που έβγαλε από τη βασική 11άδα τον Ροντρίγκο Ρέι και έδωσε φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ήταν εκείνος που ήθελε τον Έλληνα πορτιέρο να παραμείνει κάτοικος Τούμπας, ενώ λίγο καιρό πριν φύγει είχε συμφωνήσει με τον ερχομό του Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί άψογα στην ακριτική ομάδα.

Παρά την δεδομένη έρευνα του ΠΑΟΚ για απόκτηση νέου τερματοφύλακα (μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα ο Τόμας Βάτσλικ της Σεβίλλης που μένει ελεύθερος) φαίνεται πως αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα λόγω της επιστροφής Λουτσέσκου.

Είναι μια πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται ότι Ραζβάν Λουτσέσκου έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν και έχει προσωπική και πλήρη άποψη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ που παραλαμβάνει αυτό το καλοκαίρι, κάτι πολύ διαφορετικό από την περασμένη φορά που ήρθε στον πάγκο του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017.

Τα δεδομένα λοιπόν του 2019 και οι πολλές ανάγκες που έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στα πλάγια μπακ, αλλά και στον άξονα, σίγουρα έχουν βάλει διαφορετικές προτεραιότητες στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση “1”, μιας και οι Πασχαλάκης και Ζίφκοβιτς έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ενώ μέχρι πρότινος το μέλλον του Πασχαλάκη ήταν… δύσκολο και φέρεται να είχε ψαχτεί και ο ίδιος να βρει πρόταση στην Ευρώπη, δεν είναι απίθανο να συνεχίσει όχι απλά να βρίσκεται στο ρόστερ αλλά να έχει και βασικό ρόλο στην ομάδα που θέλει να φτιάξει στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται η κατάσταση να μην αλλάξει ούτε για τον Σέρβο τερματοφύλακα με τον Λουτσέσκου να πιστεύει στις δυνατότητες και των δυο τερματοφυλάκων που έχει αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος στο ρόστερ του.

Διαβάστε ακόμη...