ΠΑΟΚ: Η νέα συνεργασία τους οδήγησε... Αυστρία (pics)

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα ηνία σε εταιρεία εξωτερικού που του εξασφάλισε μια top επιλογή στην Αυστρία με φόντο την προετοιμασία του, κινούμενος στα πρότυπα ευρωπαϊκών ομάδων.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Η νέα συνεργασία τους οδήγησε... Αυστρία (pics)

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη και επέλεξε την Αυστρία προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η «στροφή» του Δικεφάλου οφείλεται στη συνεργασία που επισύναψε με μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στην Ευρώπη, την Onside.

Πρόκειται για μία δυνατή εταιρεία που ειδικεύεται σε ανάλογα project και συνεργάζεται με πολλές μεγάλες ομάδες, προσφέροντας εγγυήσεις για προετοιμασία top επιπέδου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και φιλικά παιχνίδια για τα συνεργαζόμενα κλαμπ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια διοργάνωσε 151 βασικά στάδια προετοιμασίας, 337 φιλικούς αγώνες και εννιά φιλικά τουρνουά.

Συνεπώς, κατόπιν έρευνας αγοράς από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έχουν θέσει ψηλά τον πήχη σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισαν να τους εμπιστευτούν, θεωρώντας με την εμπειρία τους θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου.

Ακόμη και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε αποθεώσει δημόσια την εν λόγω εταιρεία που μπορεί και «μανατζάρει» κορυφαία κλαμπ και απαιτητικούς προπονητές...

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, όπως είναι ήδη γνωστό, θα βρεθεί στο Τιρόλ, από τις 29 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου, διάστημα κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ θα δώσει και τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια, τα οποία θ' ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ο Δικέφαλος θα καταλύσει στο Das Sieben, ένα ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις και τις υποδομές ώστε η ομάδα να δουλέψει απρόσκοπτα προκειμένου να είναι έτοιμη για τα προκριματικά στο Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη...