«Aφιερωμένο στον αδερφούλη μου, στον Φουντουκίδη και στον Παρίδη» (pics)

Από paok24.com;Τα τελευταία 22 χρόνια, ψωνίζει σταθερά σε εβδομαδιαία βάση από τη λαϊκή αγορά του Αλίμου. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν σαν όλες τις προηγούμενες!
Πηγή: paok24.com
«Aφιερωμένο στον αδερφούλη μου, στον Φουντουκίδη και στον Παρίδη» (pics)

Με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, η κυρία Γραμματική Τομαρά επισκέφτηκε με άλλον... αέρα τη λαϊκή γενικότερα και την ψαραγορά ειδικότερα, αφού εκτός από την χαρά της για τη νίκη του Δικεφάλου εις βάρος του Ολυμπιακού, είχε να... εισπράξει και ένα στοίχημα!

Διανύοντας το 70ο έτος της ζωής της, η Γραμματική Τομαρά είναι αδερφή του Γιάννη Γιακουμή, του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ΄60 που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 20 Φεβρουαρίου 1986, σε ηλικία 46 ετών, προδομένος από την καρδιά του, έχοντας φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος από το 1960 έως το 1970.

Η αδερφή του, γέννημα – θρέμμα Θεσσαλονικιά, μένει στην Αθήνα από το 1978, "κουβαλώντας" τον ΠΑΟΚ σε κάθε της βήμα, δίχως να πτοείται στο ελάχιστο από το πρόβλημα στην ομιλία που της προκάλεσε το σοκ από τον θάνατο του αδερφού της!

"Τι είναι ο ΠΑΟΚ για μένα; Η ζωή μου όλη!" λέει συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή στο PAOK24, εξιστορώντας στη συνέχεια το πως κέρδισε ένα... ιδιαίτερο στοίχημα!

"Πηγαίνω συνέχεια στη λαϊκή και πολλοί με πειράζουν, με αγάπη πάντα, γιατί είμαι ΠΑΟΚ! Με τους ψαράδες, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Με αγαπάνε και τους αγαπώ! Πριν τον τελικό, βάλαμε ένα στοίχημα. Εάν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωτογραφηθούν με ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ και εάν κέρδιζε ο Ολυμπιακός να έβγαινα φωτογραφία με κασκόλ του Ολυμπιακού!

Ήμουν σίγουρη πως θα κερδίζαμε το Κύπελλο και τα παιδιά, ο Λεωνίδας, ο Θεόφιλος και ο πατέρας του, Γιώργος, όλοι τους φανατικοί Ολυμπιακοί, τήρησαν την υπόσχεσή τους!"

"ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΙΔΗ"

Συνεχίζοντας, η κ. Γραμματική λέει: "Το Κύπελλο αυτό και το κερδισμένο στοίχημα, θα ήθελα να το αφιερώσω στον αδερφούλη μου που τόσο νέος έφυγε από τη ζωή, στον Φουντουκίδη και στον Παρίδη που έδωσαν και την ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ και σε όλους όσους αγαπάνε την ομάδα! Θα έρθουν και άλλες επιτυχίες όσο υπάρχει ο κ. Σαββίδης, είμαι σίγουρη".

Σε ότι αφορά την ιστορία του κασκόλ της κ. Γραμματικής; "Είχα πάει να παρακολουθήσω μία θεατρική παράσταση, εδώ στην Αθήνα, στην οποία έπαιζαν ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Σταρόβας. Ήμουν στη δεύτερη σειρά και επειδή υπήρχε ρόλος ΠΑΟΚτσή στην παράσταση, υπήρχε και αυτό το κασκόλ.

Σε κάποια στιγμή της παράστασης, σηκώνομαι από τη θέση μου και φωνάζω "ΠΑΟΚάρα, ομαδάρα". Με ρώτησαν οι Σπυρόπουλος και Σταρόβας για το αν ήμουν Θεσσαλονικιά, τους απάντησα "ναι, από την Καλαμαριά" και μου πέταξαν το κασκόλ!".

Διαβάστε ακόμη...