Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στον Καναδά (pic)

Από inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, αφού πλέον η καρδιά των ακαδημιών του Δικεφάλου θα χτυπάει και στον Καναδά, δεδομένου ότι το πρώτο προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» εκτός Ελλάδος, πήρε σάρκα και οστά.
Πηγή: inpaok.com:
Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στον Καναδά (pic)

Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου στο Μόντρεαλ του Καναδά θα έχουν το δικό τους προπονητικό κέντρο το οποίο θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συνάψει συνεργασία με ακαδημία που έχει ονομαστεί ΠΑΟΚ Μόντρεαλ και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας είναι ο Στέλιος Θέμελης. Βετεράνος του Δικεφάλου, προπονητής και κάτοχος διπλώματος UEFA A.

Οι ετοιμασίες για το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στον Καναδά συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι υπεύθυνοι της ακαδημίας από το Μόντρεαλ ανάρτησαν την πρώτη φωτογραφία που προκαλεί εντυπώσεις.

«Το Μόντρεαλ έχει την ιδιαίτερη τιμή να έχει το πρώτο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ εκτός Ελλάδος. Η κατασκευή έχει ξεκινήσεις. Σας περιμένουμε το Φθινόπωρο», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμη...