Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!

Από sfina.gr: Μια ακόμα φορά που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σε Σερβία και Σαουδική Αραβία, αφού είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της Αλ Ιτιχάντ να απαλλαγεί από το τεράστιο συμβόλαιο του.
Πηγή: sfina.gr
Αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα όσο στην πατρίδα του, όσο και στην Σαουδική Αραβία είναι ξεκάθαρο ότι η Αλ Ιτιχάντ επιθυμεί να τελειώσει την συνεργασία του με τον Σέρβο στράικερ αφού πέραν του οικονομικού δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του.

Η ιστοσελίδα sportske.net αναλύει τα δεδομένα για τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και θεωρεί δεδομένο ότι σύντομα θα αποχωρήσει από την Τζέντα, εκτιμώντας συνάμα ότι πολύ δύσκολα θα κάνει κίνηση για αυτόν ο Ερυθρός Αστέρας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

"Ο σύλλογος της Τζέντα δεν προτίθεται να διατηρήσει τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος είναι ο υψηλότερος αμειβόμενος παίκτης, και ταυτόχρονα δεν έφερε στην Αλ Ιτιχάντ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μόνο έξι γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα δεν έπεισαν τη διοίκηση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς, που έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία ο Πρίγιοβιτς κερδίζει 105.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ πλησιάζει τα 5.500.000 ευρώ ετησίως, δύο εκατομμύρια περισσότερα από τον δεύτερο υψηλότερο αμειβόμενο παίκτη της Αλ Ιτιχάντ, Αχμεντ Χεγκάζι.

Δεν είναι ρεαλιστικό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα αυτό το καλοκαίρι ο Πρίγιοβιτς δεδομένο του μεγάλου του συμβολαίου, ενώ άγνωστο είναι και τι θα ζητήσει η Αλ Ιτιχάντ. Όλα θα είναι διαφορετικά, αν αποφασίσει για μια τεράστια περικοπή στις απολαβές του γεγονός που φαντάζει πολύ δύσκολο".

Διαβάστε ακόμη...