Οδεύουν προς την έκτη τους χρονιά

Από paok24.com: Το καλοκαίρι του 2016 με τον Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία και τον Λούμπος Μίχελ στη θέση του τεχνικού διευθυντή, οι μεταγραφές που είχαν γίνει ήταν κομβικές για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Οδεύουν προς την έκτη τους χρονιά

Κι αυτό γιατί πολλοί από τους παίκτες που αποκτήθηκαν εκείνο την περίοδο στελέχωσαν τον κορμό του Δικεφάλου, που διεκδίκησε και κατάκτησε τίτλους. Κάποιοι μπορεί να μην έπαιξαν πολλά χρόνια αλλά έφεραν λεφτά μέσα από πωλήσεις, ενώ άλλοι όπως ο Μάτος έφυγαν αλλά δύσκολα ξεχνιούνται. Υπάρχουν ωστόσο και 2+1 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ήρθαν εκείνο το καλοκαίρι κι ακόμη δεν έχουν φύγει από την Τούμπα.

Αρχικά ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο θηριώδης στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήρθε από τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και με εξαίρεση την πρώτη περίοδο της παρουσίας του στην Τούμπα δεν έχει χάσει σχεδόν ποτέ τη φανέλα του βασικού. Έφτασε κοντά στην αποχώρηση μετά το double του 2019 αλλά τελικά παρέμεινε ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους για ακόμη 3 χρόνια. Έχει κατακτήσει τέσσερα κύπελλα, αγωνιζόμενος ως βασικός σε όλους τους τελικούς, ενώ ήταν βασικός πυλώνας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019.

Η περίπτωση του Ανχέλ Κρέσπο είναι ξεχωριστή. Μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ήρεμος και πράος χαρακτήρας. Όλα αυτά όμως μέχρι να μπει στο γήπεδο. Για την ακρίβεια μέχρι να μπει η ομάδα στα αποδυτήρια για την καθιερωμένη ομιλία. Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μέσα στη χρονιά κι έτσι η σεζόν που θα έρθει θα είναι η έκτη του Ισπανού με την ασπρόμαυρη φανέλα. Έχει κατακτήσει ότι κι ο Βαρέλα ενώ εκτός από δεύτερος αρχηγός είναι κι ο συμπαραστάτης του Φερνάντο στο κέντρο της άμυνας στους τελικούς μετρώντας 4/4 κατακτήσεις.

Η ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Έχει αγωνιστεί στο Δικέφαλο για πέντε σεζόν. Για την ακρίβεια για 4μιση καθώς φέτος παραχωρήθηκε ως δανεικός κατά τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Ο μέσος με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά έχει προσφέρει τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο όμορφες στιγμές με τη μπάλα στα πόδια. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η απόδοση του ήταν φθίνουσα κι η απόφαση για δανεισμό ήταν μονόδρομος. Η έλευση του Λουτσέσκου μοιάζει ικανή ν' αλλάξει τα πράγματα καθώς οι δυο τους είχαν πολύ καλή σχέση με το Ρουμάνο να τρέφει μεγάλει εκτίμηση ως προς τις ικανότητες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...