«Με Λουτσέσκου έμπαινες στο γήπεδο και έλεγες: Δεν χάνω»

Από sdna.gr: Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και εξήρε τον Ρουμάνο τεχνικό, κάνοντας λόγο για έναν «στρατηγό» που ξέρει να παίρνει το 100% των παικτών του!
Πηγή: sdna.gr
«Με Λουτσέσκου έμπαινες στο γήπεδο και έλεγες: Δεν χάνω»


Μιλώντας στην εκπομπή Open Sport, ο Δημήτρης Λημνιός «σκιαγράφησε» το προφίλ του Λουτσέσκου, στάθηκε στη φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα φέρει επιτυχίες στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η έλευση του κ. Λουτσέσκου θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε όλα τα παιχνίδια, είτε με τις μικρότερες ομάδες, είτε στα ντέρμπι, πάντα με τις ομιλίες του σου έδινε τεράστιο κίνητρο. Έμπαινες στον αγωνιστικό χώρο και έλεγες «εγώ δεν πρόκειται να χάσω». Δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι «στρατηγός».

Αναμφισβήτητα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι μάγος, μπορεί να είναι ένας καλός προπονητής αλλά θα χρειαστεί χρόνο, όχι να πέσουν όλοι πάνω του με την πρώτη στραβή. Πιστεύω πάρα πολύ ότι από την αρχή της χρονιάς η ομάδα θα ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και ελπίζω στο τέλος της επόμενης χρονιάς να πανηγυρίσει τίτλους».

Διαβάστε ακόμη...