Αυξάνονται οι ελπίδες του Σβαμπ!

Από paok24.com:Ως γνωστόν, ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται ανάμεσα στις εναλλακτικές επιλογές της Εθνικής Αυστρίας για το Euro που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Αυξάνονται οι ελπίδες του Σβαμπ!

Ωστόσο, ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τις τελευταίες ώρες περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της χώρας του, καθώς στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής, ο Τζούλιαν Μπαουμγκαρτλίνγκερ της Μπάγερν Λεβερκούζεν, ένιωσε πόνους στο γόνατο, μετά από προσπάθεια του κατά την οποία έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος.

Όπως ήταν λογικό, το ενδεχόμενο η Αυστρία να παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό της στο Euro σήμανε συναγερμό στις τάξεις της, από τη στιγμή δε που ο 33χρονος χαφ προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και επέστρεψε στη δράση μόλις στο τελευταίο ματς της σεζόν, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ποιοι είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί χαφ στην... λίστα Β της Αυστρίας; Ο 28χρονος Ράφαελ Χολτσχάουζερ της Μπέερσοτ και ο Στέφαν Σβαμπ, με το σενάριο να κληθεί ένας εκ των δύο να αντικαταστήσει τον Μπαουμγκαρτλίνγκερ να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό!

Διαβάστε ακόμη...