Αυτοί θα είναι στο τιμόνι του συλλόγου

Από paok24.com:Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έφερε στη θέση του Πάμπλο Γκαρσία τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός γύρισε πίσω σε γνώριμα λημέρια μετά την κατάκτηση του νταμπλ του 2019 και του Κυπέλλου το 2018. Ωστόσο εξελίξεις στο θέμα του προπονητή είχαμε στα περισσότερα αθλήματα της ασπρόμαυρης οικογένειας.
Πηγή: paok24.com
Αυτοί θα είναι στο τιμόνι του συλλόγου

Στο μπασκετικό ΠΑΟΚ στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε όπως ήταν αναμενόμενο ο Αριστείδης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός που είναι υπεύθυνος για την ολική αναμόρφωση της εικόνας του ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2023, είδηση που έτυχε ξεχωριστής υποδοχής από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Νικολά Ματιάσεβιτς αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποτυχία στο League Cup και την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Κι εκεί είχαμε επιστροφή προπονητή, που έχει συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες, με τον Γιάννη Καλμαζίδη ν' αναλαμβάνει τις τύχες του τμήματος μετά τις κατακτήσεις του πρωταθλήματος το 2015 και το 2016 με την πρώτη μάλιστα να συνοδεύεται και με αυτή του Κυπέλλου.

Στο γυναικείο βόλεϊ ο Τάκης Φλώρος θα μείνει στην τεχνική ηγεσία για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσε χθες ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής πιστώνεται την κατάκτηση του κυπέλλου από τις ασπρόμαυρες, που αποτελεί μάλιστα τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του τμήματος. Ο κ. Φλώρος διαδέχθηκε τον Μιχάλ Μάσεκ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του μετά τις αλλεπάλληλες διακοπές στη διαδικασία του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Ακόμη κατάφερε να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του ομίλου στην Volley League, ακόμη κι αν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε.

Στο γυναικείο μπάσκετ δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία με το Βασίλη Μασλαρινό αλλά αν κρίνουμε από τα επτά συναπτά έτη, που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και το γεγονός πως φέτος οι ασπρόμαυρες κατέκτησαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, τότε μάλλον η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί.

Στο τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ο Πάνος Γούσιος διατηρεί κανονικά τη θέση του καθώς το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο σε μία προσπάθεια να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα άθλημα που έχει χαρίσει όμορφες στιγμές στην οικογένεια και τον κόσμο του συλλόγου. Πέρα από αυτό οι επιδόσεις του τμήματος είναι αρκετά καλές τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο πρωτάθλημα και να προκρίνεται άνετα στην τελική φάση. Επιπλέον στο κύπελλο έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 2017, όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 24-22 σ' ένα παιχνίδι που έχει σημαδευτεί από πολλές λάθος διαιτητικές αποφάσεις.

Συμφωνία με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου υπάρχει και στο Πόλο του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα χρονιά συνεχίζοντας την προσπάθεια να χτίσει ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ αναδεικνύοντας αθλητές από τα σπλάχνα του συλλόγου. Άλλωστε η φετινή 6η θέση που κατέκτησε το τμήμα μπορεί να μην έφερε πανηγυρισμούς αλλά ήταν αρκετά σημαντική αν αναλογιστούμε τα μπάτζετ που υπάρχουν στο άθλημα.

Το άθλημα που έχει συνδυάσει το τέλος κάθε χρονιάς με την κατάκτηση του νταμπλ είναι το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πελεκίδης θεωρείται σίγουρα πετυχημένος αλλά δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του με το σύλλογο. Αυτό όμως συμβαίνει καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη με τις ασπρόμαυρες να είναι το απόλυτο φαβορί για ακόμη μία σεζόν. Να θυμίσουμε πως τρεις περίπου εβδομάδες νωρίτερα η ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου, πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της χρονιάς ενώ στην Ευρώπη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του EHF Cup κερδίζοντας μάλιστα τη Μάλαγα, όντας η πρώτη Ελληνική ομάδα που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

Τέλος στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Φιλλίπου, ήρθε η πρόσληψη του Πέριτσα Κρστιτς στον πάγκο της ομάδας. ο Δικέφαλος φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο πρωτάθλημα κι αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Ωστόσο εξέλιξη στο θέμα του προπονητή θα υπάρξει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάτι που πρόκειται να γίνει περίπου στα μέσα Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη...