Όταν η ηλικία δεν παίζει… μπάλα

Από inpaok.com:Το καλοκαίρι, χρειάστηκε η συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να «λυθεί» το θέμα του Αντρέ Βιεϊρίνια και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές πάνε για οριστικό... διαζύγιο.
Πηγή: inpaok.com:
Όταν η ηλικία δεν παίζει… μπάλα

Το «σίριαλ» τράβηξε για αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να χάσει ολόκληρη την προετοιμασία, αλλά και την αρχή της σεζόν, καθώς απουσίασε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως ο Βιεϊρίνια «έφαγε» τα ψωμιά του στο ποδόσφαιρο και πως δεν άξιζε να ανανεωθεί η συνεργασία, ωστόσο αυτός διέψευσε την οποιαδήποτε τέτοια άποψη εντός του αγωνιστικού χώρου, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης.

Μάλιστα, τα νούμερά του λένε πολλά, καθώς ο Πορτογάλος σκόραρε πέντε φορές και έδωσε μια ασίστ, ενώ κατέγραψε 25 εμφανίσεις και 1.989 αγωνιστικά λεπτά.

Καθόλου άσχημοι αριθμοί, για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έκανε καν σωστή προετοιμασία μαζί με την ομάδα, πέραν της ατομικής προπόνησης που έκανε όλο το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...