Οι πραγματικές αμοιβές Λουτσέσκου – συνεργατών!

  Από paok24.com:Αρκετή κουβέντα έχει "σηκωθεί" από χθες σχετικά με τις ετήσιες απολαβές του Ράζβαν Λουτσέσκου και των επτά συνολικά συνεργατών του.
Πηγή: paok24.com
Οι πραγματικές αμοιβές Λουτσέσκου – συνεργατών!

Τη στιγμή λοιπόν που ακούγονται και γράφονται αρκετά, το PAOK24 βάζει τα πράγματα στη θέση τους προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Το ετήσιο συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι 1 εκατομμύριο ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε και το συμβόλαιο του Αμπέλ Φερέιρα!

Από εκεί και πέρα, οι απολαβές του Κριστιάνο Μπάτσι, του πρώτου συνεργάτη του Ρουμάνου προπονητή, φτάνουν τις 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ οι υπόλοιπες 500 χιλιάδες μέχρι το 1,7 εκ. ευρώ που θα κοστίσει στην ΠΑΕ ολόκληρο το τεχνικό τιμ, αφορά τις αμοιβές των υπόλοιπων έξι συνεργατών του Λουτσέσκου (Ματέο Σπαταφόρα, Πάολο Καστορίνα, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Τσονάκας, Κυριάκος Τσιτιρίδης και Χοσέ Μορέιρα).

Σε όλα τα παραπάνω ποσά, δεν περιλαμβάνονται τα μπόνους για την επίτευξη στόχων, τα οποία φυσικά είναι... πλουσιοπάροχα όπως συμβαίνει στην εποχή Ιβάν Σαββίδη!

Διαβάστε ακόμη...