Οι νέοι που θα συναντήσει ο Λουτσέσκου

Από inpaok.com: Νέα πρόσωπα για τον Ρουμάνο τεχνικό
Πηγή: inpaok.com
Οι νέοι που θα συναντήσει ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναλαμβάνει ξανά τα προπονητικά ηνία του ΠΑΟΚ, δύο χρόνια μετά την τελευταία θητεία του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου.

Την τελευταία διετία, ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει με τον Ρουμάνο στην δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ να έχει πολλά νέα πρόσωπα που θα πρέπει να γνωρίσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικό μπορεί να γνωρίζει καλά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη, ωστόσο θα συνεργαστούν για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, ενώ νέα πρόσωπα για τον Ρουμάνο τεχνικό αποτελούν και οι Ενέα Μιχάι, Ροντρίγκο Σοάρες, Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντριάν Νίλσε Περέιρα, Νίκα Νινούα, Στέφαν Σβαμπ, Τόμας Μουργκ, Σίντζι Καγκάβα, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Λουτσέσκου αυτή τη φορά θα συναντήσει και πρόσωπα που του είναι γνώριμα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπως ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο Χάρης Τσιγγάρας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Χρήστος Τζόλης και ο Γιώργος Κούτσιας, με τους οποίους ωστόσο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά.

Ο 52χρονος τεχνικός ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζει άποψη για τα νέα πρόσωπα, αφού έχει ξεκινήσει την παρακολούθηση αγώνων της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και θα πάρει σαφέστερη εικόνα με την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...