Διακοπές σε… δύο δόσεις για Πασχαλάκη-Τζόλη

Από paokrevolution.net: Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να απολαμβάνουν από τη Δευτέρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά για δυο εξ αυτών αυτές θα γίνουν με δόσεις.
Πηγή: paokrevolution.net
Διακοπές σε… δύο δόσεις για Πασχαλάκη-Τζόλη

Πολύ απλά διότι ο Πασχαλάκης και Τζόλης θα πρέπει για λίγες μέρες να τις διακόψουν αφού θα πρέπει να ενσωματωθούν με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών για τα δυο φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει. Συγκεκριμένα η Εθνική Ομάδα θα βρεθεί στις 3 Ιουνίου στις Βρυξέλλες για φιλικό με το Βέλγιο.

Τρεις μέρες αργότερα στη Μάλαγα αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει την Νορβηγία. Αμέσως μετά οι δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τις διακοπές τους για λίγες μέρες και δεν αποκλείεται να πάρουν επιπλέον άδεια από τους συμπαίκτες τους που θα πρέπει να μαζευτούν στις 21 Ιουνίου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για την έναρξη της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κλήση στον Πασχαλάκη από τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ ειναι η επιβράβευση για το εντυπωσιακό φινάλε που έκανε στο Πρωτάθλημα όπως φυσικά και στους αγώνες Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι δυο παίκτες του Δικεφάλου θα βρουν στην Εθνική και τους Γιαννούλη, Πέλκα που επίσης κλήθηκαν στην Εθνική.

Διαβάστε ακόμη...