“Πλασματική η διαφορά βαθμών Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ! Να στηριχθεί ο Γκαρσία”

Από sfina.gr : Τη μεγάλη του χαρά για την κατάκτηση του κυπέλλου μετέφερε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μιλώντας στον FOCUS 103.6 FM, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…
Πηγή: sfina.gr
“Πλασματική η διαφορά βαθμών Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ! Να στηριχθεί ο Γκαρσία”

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Το χάρηκε ο κόσμος αυτό το κύπελλο, έτσι όπως ήρθε η νίκη, στο τελευταίο λεπτό και όλα τα παιδιά που έπαιξαν, είχαν DNA ΠΑΟΚ, το έδειξαν μέσα στο γήπεδο, αλλά και με τους πανηγυρισμούς, μετά το τέλος του αγώνα, όταν ξέσπασαν”.

-“Ο ΠΑΟΚ αδίκησε φέτος τον εαυτό του, στο πρωτάθλημα. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, είναι πλασματική, θα μπορούσε να ήταν ελάχιστη ή και να ήταν επάνω ο ΠΑΟΚ, εάν δεν γίνονταν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού από όλους”.

-“Αποτελεί δικαίωση για Γκαρσία η κατάκτηση του κυπέλλου, γιατί έδειξε ότι το πίστεψε αυτός και οι παίκτες, έφτιαξε πολύ δυνατά αποδυτήρια, από ότι φαίνεται και πήρε την κούπα. Τώρα πρέπει να στηρίξουν τον Γκαρσία στις επιλογές του και να παραμείνει στην ομάδα, για να κάνει την προετοιμασία και να φέρει παίκτες σύμφωνα με τη δική του νοοτροπία και φιλοσοφία”.

“Θα έδινα τον Τζόλη με 15 εκατομμύρια, ο καλύτερος μαζί με Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ”!

Το όνομα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που συζητιέται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, είναι αυτό του Χρήστου Τζόλη, για τον οποίο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πρόταση, εντός του καλοκαιριού…

“Εγώ θα τον έδινα, εάν ερχόταν μια πρόταση π.χ. 15 εκατομμυρίων ευρώ, γιατί ο παίκτης το έχει βάλει στο μυαλό του και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ τον πούλησε, γι αυτό και τον προστάτευε στα πλέι οφ. Δεν είναι το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, τι θα κάνει με τον Τζόλη, αλλά πρέπει να σας πω ότι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ήταν ό,τι καλύτερο είχε ο φετινός ΠΑΟΚ. Ο Ζίφκοβιτς ειδικά, είναι εξαιρετικός παίκτης”.

Διαβάστε ακόμη...