«Το πήραμε κόντρα σε… αλαζόνα αντίπαλο!»

Από inpaok.com:Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος σήκωσε την κούπα απέναντι σε έναν... αλαζόνα αντίπαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Το πήραμε κόντρα σε… αλαζόνα αντίπαλο!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου:

«Ήταν μεγάλη χαρά για όλους μας. Το χρειαζόταν η ομάδα. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αποδείξαμε ότι αν η χρονιά ήταν πιο τυχερή ή το ρόστερ είχε περισσότερες εναλλακτικές, θα ήμασταν και στο Πρωτάθλημα πολύ καλύτεροι. Επιτεύχθηκαν οι στόχοι, πήραμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο κόντρα σε αλαζόνα αντίπαλο που νόμιζε ότι τα είχε όλα δικά του. Η ομάδα ήταν πιο ψύχραιμη, δυναμική και το ήθελε».

Για τη δίψα που έβλεπε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«Τρώγανε κόκκαλα, γυαλίζανε τα μάτια τους. Ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους. Μια ομάδα θα επιτύχει όταν μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει κλίμα, ομοψυχία και χημεία. Το έδειξαν τα παιδιά και με τον τρόπο που πανηγύρισαν. Το ήθελαν όλοι, από τον Γκαρσία ως τον τελευταίο αναπληρωματικό. Το πετύχαμε, μπράβο τους. Να μπούμε πλέον στον προγραμματισμό νωρίς, να μην πάνε όλα για τον Σεπτέμβριο. Δύσκολα ο προπονητής τους βάζει στο κλίμα της ομάδας και έχεις απώλειες».

Για το ότι ο κόσμος έχει αυξημένες προσδοκίες:

«Είναι δυνατόν να μην έχει; Όταν έχεις έναν πρόεδρο που δίνει το παν και την ψυχή του; Όταν ανεβαίνεις επίπεδο, είναι λογικό. Έναν αντίπαλο έχεις ως ΠΑΟΚ. Τον Ολυμπιακό. Δεν συγκρίνεται πχ με τη Λάρισα. Και ο Ολυμπιακός μόνο εμάς έχει αντίπαλο. Έπιασα τον Παπασταθόπουλο φεύγοντας και λέει: «Δεν μας κερδίσατε, εμείς χάσαμε», διαφωνήσαμε χαριτολογώντας γιατί γνωριζόμαστε από την Εθνική».

Διαβάστε ακόμη...