Τα 14+4 συμβόλαια για το 2022!

Από paok24.com: Οι εκκρεμότητες με τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι του 2021 είναι αυτονόητες.
Πηγή: paok24.com
Τα 14+4 συμβόλαια για το 2022!

Το εντυπωσιακό για τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τα συμβόλαια τα οποία τελειώνουν το καλοκαίρι του 2022. Αν λοιπόν τώρα τον φετινό Ιούνιο ολοκληρώνονται τρία συμβόλαια (Ελ Καντουρί και των δανεικών Κρμέντσικ-Μπάμπα) το επόμενο καλοκαίρι τελειώνουν 18(!!) συμβόλαια! Και αυτό επιβάλει δραστηριοποίηση από φέτος, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει σε επίπεδο επαφών και φυσικά θα συνεχιστεί στη λογική ότι: Τον παίκτη που βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιά του, ή τον ανανεώσεις ή φροντίζεις να τον παραχωρήσεις για να αποκομίσεις όφελος. Έτσι και στα δύο ενδεχόμενα είσαι κερδισμένος, χωρίς το ρίσκο να φθάσεις σε διάστημα που θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Θα έχει πολλά τέτοια θέματα ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις παικτών για τους οποίους ο ΠΑΟΚ μπορεί και να μην βιαστεί, μπορεί να τις αφήσει για να αποφασίσει από τον Ιανουάριο και μετά, αφού μπουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους.

Πάμε να θυμηθούμε και τις 18 περιπτώσεις. Οι 14 έπαιξαν στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ έχει και άλλους τέσσερις που επιστρέφουν από δανεισμό.

Πρόκειται για: Πασχαλάκη, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Σβααμπ, Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και για τους δανεικούς... Μπίσεσβαρ, Τσαούση, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό.

Είναι γνωστό ότι με αρκετούς εξ' αυτών έχουν ξεκινήσει επαφές και σίγουρα θα συνεχιστούν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη...