Η μεικτή ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr:Οι δηλώσεις του προπονητή, Πέριτσα Κρστιτς και της τερματοφύλακα, Ανθής Παπακωνσταντίνου, μετά την άνετη επικράτηση επί του Άρη.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ

Πέριτσα Κρστιτς:
«Δείξαμε σήμερα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου. Μπορεί κάποιοι να θεώρησαν πως θα έχουμε πρόβλημα στην αναμέτρηση, αλλά κυριαρχήσαμε σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο υπέρ μας. Δουλεύουμε στο να ανυψώσουμε το επιπέδο του παιχνιδιού μας και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο για όλους ότι είμαστε, οι πιο σημαντικοί υποψήφιοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρέπει να δουλέψουμε σε δύο τομείς. Δύο είναι τα κλειδιά που θα μας κάνουν καλύτερους. Να πετυχαίνουμε πιο γρήγορα γκολ και να γίνουμε πιο γρήγοροι στο παιχνίδι μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας μέχρι να έρθουν οι υποχρεώσεις για το Women's Champions League.

Το σημερινό γήπεδο μας ενέπνευσε πραγματικά να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε μόνο καλό αγωνιστικό χώρο. Έχουμε τόσο ποιοτικές παίκτριες και είναι ντροπή να τις βάζουμε να αγωνίζονται σε κακοσυντηρημένα γήπεδα.

Είμαι περίπου δύο μήνες στην ομάδα. Τα κορίτσια μου είναι τέλεια. Δεν έχουμε κανένα θέμα επικοινωνίας. Αλλά πρέπει να βγάλουμε καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε πιο δυνατές συνεργασίες και καλύτερη ομαδικότητα.

Αυτό που με σημάδεψε πραγματικά, ήταν το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και με χαροποίησε που φέραμε το κύπελλο, ξανά, στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η επιτυχία έκανε τις κοπέλες μας να έχουν ένα κίνητρο ακόμα για να παίξουν καλά σήμερα και να δείξουν τα δικά τους στοιχεία. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μπορούν να είναι ευχαριστημένοι. Μέσα σε δύο μέρες, πήραν δύο πολύ σημαντικές νίκες».

Ανθή Παπακωνσταντίνου:
«Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ των πιο δυνατών ομάδων στον όμιλο. Σίγουρα το παιχνίδι δεν ήταν πάρα πολύ καλό σε ποιότητα. Παρόλα αυτά, κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που είναι σημαντικοί για μας. Απομένουν τρία σχετικά εύκολα παιχνίδια, αλλά οφείλουμε να είμαστε εξίσου σοβαρές.

Δεν περίμενα να παίξει τόσο αμυντικά ο Άρης. Ειδικά την κίνηση με το να μπεί η Κοκοβιάδου στα στόπερ, μία τόσο μαχητική και με τεχνικά χαρίσματα παίκτρια, δεν την περίμενα καθόλου. Υπολόγιζα πως θα είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά επέλεξαν μια πολύ διαφορετική τακτική. Μας δυσκόλεψαν αρκέτα γιατί δε μπορέσαμε να βρούμε εύκολα κάποιο γκολ. Κερδίσαμε όμως, δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα, που είναι πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε.

Ο τελικός κυπέλλου ήταν ένα πολύ ωραίο ματς για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα ματς που άξιζε να παρακολουθήσει κανείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ! Ήταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, πάλεψε για την κατάκτηση και τα κατάφερε. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει να κατακτάει τρόπαια. Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει το επίπεδό της και μπορεί και πηγαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...