Ο άνθρωπος που έκανε πράξη όλα τα όνειρα των ΠΑΟΚτσήδων!

Από sdna.gr:«Σας δίνω το λόγο μου. Τον λόγο του Πόντιου: Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτέ το». Ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε από τα λόγια στις πράξεις και η Θεσσαλονίκη αρνείται να κοιμηθεί σε ένα από τα πολλά βράδια της «χρυσής» 5ετίας του ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Ο άνθρωπος που έκανε πράξη όλα τα όνειρα των ΠΑΟΚτσήδων!

Λένε πως οι άνθρωποι που πηγαίνουν μπροστά, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους. Και ο Ιβάν Σαββίδης έμοιαζε αποφασισμένος. Τον Απρίλιο του 2016, στο κλείσιμο της εορταστικής εκδήλωσης για τα 90 χρόνια «ξεδίπλωνε» μέσα από ένα λόγο γεμάτο συναίσθημα το πλάνο που είχε στο μυαλό του για τον ΠΑΟΚ. Ένα πλάνο που λίγοι μπορούσαν να αντιληφθούν, πόσω μάλλον να τολμήσουν να ονειρευτούν!

Δεν ήταν εύκολο. Πώς θα μπορούσε να είναι; Και εντάξει θα σας πουν: «Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους...» ή όπως σημειώνει η ΘΥΡΑ 4 σε ανακοίνωσή της σήμερα: «Αφιερώνουμε τον τίτλο αυτόν στους νεαρούς μας οπαδούς, που γνώρισαν τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, όπως δικαιωματικά του αξίζει. Ο αγώνας που με πείσμα και λύσσα δόθηκε ολα τα χρόνια που ήμασταν "φτωχοί", δεν πήγε χαμενος. Τώρα είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τις εκδρομές μας με τον Π.Α.Ο.Κ στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς στόχους απο τα Χριστούγεννα. Τωρα πραγματικά απολαμβάνουμε εκείνα τα χρόνια, εκείνες τις μάχες, τις πίκρες που φαγαμε με το κουτάλι και την ικανοποίηση που νιώθαμε κάθε φορά που κόντρα σε κάθε λογική βρισκόμασταν στο πλάι του Δικεφάλου Αετού...».Και ο Ιβάν Σαββίδης παρέλαβε αυτόν ακριβώς τον ΠΑΟΚ. «Πληγωμένο» μα περήφανο. Και όχι, δεν του ήταν αρκετό. Το σκεφτόταν διαφορετικά: «Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη που η οικογένεια του ΠΑΟΚ με εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας...». Και με σεβασμό και υπευθυνότητα, εκ του αποτελέσματος, σχεδίασε την επόμενη ημέρα.

Τα λόγια που φάνταζαν δέσμευση, απειλή, δεν ήχησαν καλά. Στη Θεσσαλονίκη υπήρχε έντονη κινητικότητα εντός του ΠΑΟΚ. Του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη πια! Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Διαβάστε ακόμη...