Σβαμπ : “Αξίζαμε το Κύπελλο – Βρήκαμε λύσεις στα δύσκολα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ”

Aπό sfina.gr:Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας του ΠΑΟΚ μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο ο Αυστριακός χαφ κατάφερε πάρει έναν τίτλο και να αποτελεί ένα σημαντικό «γρανάζι» για τον Πάμπλο Γκαρσία..
Πηγή: sfina.gr
Σβαμπ : “Αξίζαμε το Κύπελλο – Βρήκαμε λύσεις στα δύσκολα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ”

Ο Σβαμπ έδειξε την μεγάλη ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια στην φάση που κέρδισε το πέναλτι από τον Εμβιλά, βάζοντας έξυπνα το πόδι του και λίγο αργότερα ο Βιεϊρίνια έκανε το 1-0.

Ο 30χρονος πολυσύνθετος χαφ μίλησε στο sfina.gr για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και τον απολογισμό του στην σεζόν που τελείωσε στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφαν Σβαμπ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά στο τέλος πήρε το Κύπελλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό όλων για εμάς. Για μένα είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Αυτή η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί στην Αυστρία είχα χάσει σε όλους τους τελικούς που αγωνίστηκα. Είναι ο πρώτος πραγματικά μεγάλος τίτλος της καριέρας μου. Δεν έχω λόγια!

Διαβάστε ακόμη...