Αήττητο σερί ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Από paok24.com: Η αλήθεια είναι πως κατά την περίοδο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και των διαδοχικών κυπέλλων ο ΠΑΟΚ απέβαλλε πολλά από τα προβλήματα που τον κρατούσαν πίσω σε αυτό τον τομέα.
Πηγή: paok24.com
Αήττητο σερί ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ένα εξ' αυτών ήταν το θέμα που είχε στο Λεκανοπέδιο. Οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν να χτίζουν ένα σερί τόσο με την κατάκτηση δύο συνεχόμενων τροπαίων στο ΟΑΚΑ όσο και με αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και πλέον αυτό από πρόβλημα έχει εξελιχθεί σε πλεονέκτημα.

Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή οι ασπρόμαυροι τρέχουν ένα σερί έξι παιχνιδιών που έφυγαν αήττητοι από την έδρα του σημερινού τελικού. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν 2 νίκες επί της ΑΕΚ, μία επί του Παναθηναϊκού (πέρυσι στο κύπελλο) και τρεις ισοπαλίες (δύο με την ένωση και μία με τους πράσινους). Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο οι ασπρόμαυροι γνώρισαν την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν εκείνο με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα με 2-0 μόλις λίγες ημέρες μετά την εισήγηση-σκάνδαλο για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Μάλιστα αν κοιτάξουμε πίσω από αυτή την ήττα θα δούμε ένα ακόμη σερί. Το προηγούμενο παιχνίδι από εκείνο ήταν ένα 2-2 με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα ενώ πριν από αυτό είχε προηγηθεί η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου κυπέλλου με το γκολ του Άκπομ. Τη χρονιά του double λοιπόν ο ΠΑΟΚ είχε μείνει αήττητος και στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 0-2 επί του ΠΑΟΚ και μένοντας στο 1-1 με την ΑΕΚ.

Κι αν ρωτήσετε τι είχε προηγηθεί; Το δεύτερο κατά σειρά κύπελλο με την ΑΕΚ παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων με τους ασπρόμαυρους να κατακτούν το τρόπαιο με σκορ 2-0. Συνεπώς ο Δικέφαλος είναι αήττητος στα 11 τελευταία από τα συνολικά 12 παιχνίδια που έχει δώσει στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας μάλιστα νίκες προκρίσεις και κατακτώντας και τίτλους.

Διαβάστε ακόμη...