Τηλεδιάσκεψη με Ιβάν πριν τον τελικό!

Από inpaok.com: Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τα είπε με τους παίκτες του Δικεφάλου
Πηγή: inpaok.com
Τηλεδιάσκεψη με Ιβάν πριν τον τελικό!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει του μεγάλου τελικού με τον ΟΣΦΠ για το Κύπελλο Ελλάδος και λίγο μετά την άφιξη των παικτών του Δικεφάλου στο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες των «ασπρόμαυρων» ενόψει του τελικού Κυπέλλου. «ντοπάροντας» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. Αλλάξτε σελίδα σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του.

Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!», ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...