Το τρίγωνο ΠΑΟΚ - Μπάμπα - Τσέλσι, οι προθέσεις και ο τελικός Κυπέλλου

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει πρόθεση να κρατήσει στην Τούμπα τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, δεδομένου ότι και η Τσέλσι σκοπεύει να αποδεσμευτεί από τον Γκανέζο μπακ.
Πηγή: sdna.gr
Το τρίγωνο ΠΑΟΚ - Μπάμπα - Τσέλσι, οι προθέσεις και ο τελικός Κυπέλλου

Στη μακρά λίστα του Τόμας Τούχελ με όσους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, συμπεριλαμβάνεται και ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, που έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από τα μέσα της σεζόν και μετά.

Γεμίζοντας το «κενό» που άφησε η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στην αριστερή πτέρυγα του Δικεφάλου, ο Ραχμάν Μπάμπα κέρδισε ξανά και τη θέση του στην Εθνική Γκάνας, βρίσκοντας για πρώτη φορά σταθερότητα σε χρόνο συμμετοχής μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μετά από αυτό το πολύ θετικό εξάμηνο, ο ΠΑΟΚ προτίθεται να κρατήσει, εφόσον είναι εφικτό, τον Γκανέζο αριστερό μπακ στην Τούμπα, δεδομένου ότι υπάρχουν οι βάσεις για ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, ενώ αγγλικά δημοσιεύματα δίνουν συνέχεια στην υπόθεση, αναφέρονας ότι οι τρεις πλευρές πρόκειται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις το επόμενο διάστημα, οπωσδήποτε μετά τον τελικό του Κυπέλλου και την ολοκλήρωση, πρακτικά, της σεζόν για τον Δικέφαλο.

Σε κάθε περίπτωση, η Τσέλσι θα είναι αυτή που θα ορίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κρατήσει τον Μπάμπα: οι Λονδρέζοι θα αποφασίσουν αν θέλεουν να ξαναδώσουν δανεικό τον Γκανέζο μπακ ή αν θέλουν να αποδεσμευτούν οριστικά από τη συνεργασία μαζί του, πωλώντας τον.

Διαβάστε ακόμη...