Τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ίνγκασον

Από paok24.com: Όπως έγινε γνωστό από τη Δευτέρα απών από τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον καθώς το πρόβλημα που είχε δεν ξεπεράστηκε κι έτσι αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Ισλανδός επέδειξε μεγάλη αυτοθυσία κι αγωνίστηκε τον τελευταίο καιρό παρά το γεγονός πως είχε θέμα τραυματισμού και δεν ένιωθε καλά.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ίνγκασον

Έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει στη διάθεση του για το μεγάλο αυτό παιχνίδι τον πιο αξιόπιστο αμυντικό του βάσει των συμμετοχών αλλά και της γενικότερης σταθερής εικόνας που έχει δείξει φέτος. Με 3.340 λεπτά και 39 συμμετοχές στις οποίες μάλιστα έχει πετύχει και 6 τέρματα μάλλον η συνεισφορά του είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια από τα οποία είχε λείψει ο στόπερ του ΠΑΟΚ. Σε 13 αναμετρήσεις που απουσίασε κατά τη διάρκεια της σεζόν οι ασπρόμαυροι γνώρισαν 4 ήττες και δύο ισοπαλίες ενώ δέχθηκαν γκολ στις 10 από αυτές.

Για την ακρίβεια ο Ισλανδός είχε λείψει από τα παιχνίδια κόντρα σε Ομόνοια, Αστέρα Τρίπολης τον δεύτερο γύρο, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει δύο ήττες με 2-1 ενώ απών ήταν και στα δύο τελευταία της χρονιάς με Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (1-0) και με Αστέρα στην Τούμπα (0-1). Όσον αφορά τις ισοπαλίες, η πρώτη ήταν στην Τούμπα με τον Ατρόμητο κι η δεύτερη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα Play Off και το 0-0 με τον παίκτη να παίζει μεν αλλά ως αλλαγή για 8 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...