Μπάμπα: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα στο πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του στο INPAOK (δείτε εδώ) αναφέρθηκε κυρίως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό, στον ίδιο, αλλά έκανε και το... ταμείο της σεζόν.
Πηγή: inpaok.com:
Μπάμπα: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Σε αυτό το κομμάτι ο Γκανέζος μιλά για την επιθυμία του να παραμείνει στον Δικέφαλο, άλλωστε το INPAOK σας έχει ενημερώσει πως οι «ασπρόμαυροι» και οι Τσέλσι είναι σε συζητήσεις για εκ νέου δανεισμό του παίκτη (δείτε εδώ).

Επίσης, μεταξύ άλλων σημειώνει πως θέλει να νιώσει τον παλμό της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπα στο INPAOK:

Θέλεις να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Ναι θέλω! Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αφού ΠΑΟΚ και Τσέλσι πρέπει να τα βρουν αναφορικά με το συμβόλαιο μου. Ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, αλλά πιστεύω και ευελπιστώ ότι μετά τον τελικό θα βρούμε λύση. Θέλω να μείνω εδώ».

Νιώθεις λίγο... στεναχωρημένος που δεν κατάφερες να αγωνιστείς στη γεμάτη Τούμπα;

«Φυσικα! Πριν έρθω είχα δει video από το γεμάτο γήπεδο και είχα εντυπωσιαστεί. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί, μοναδικοί! Θα ήθελα να νιώσω αυτή την τρελή ατμόσφαιρα. Εύχομαι να τα καταφέρω τη νέα σεζόν, αν και εφόσον είναι επιτρεπτό να επιστρέψουν οι φίλαθλοι, αφού η πανδημία του Covid άφησε τα γήπεδα άδεια».

Πώς σου φαίνεται η Θεσσαλονίκη; Νομίζω ότι βάση καιρού την προτιμάς από το Λονδίνο.

«Ναι σίγουρα. Ο καιρός εδώ είναι απλά... τέλειος. Από τη μέρα που ήρθα απολαμβάνω τον καιρό. Στο Λονδίνο έχει πολύ κρύο. Πλέον σιγά σιγά όλα ανοίγουν και η πόλη αρχίζει και ζωντανεύει. Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη»

Διαβάστε ακόμη...