«Κύπελλο με γκολ του Αντρίγια, θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου, την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ αλλά και το μέλλον, μίλησε ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου, Τσούμπα Άκπομ.
Πηγή: thessports.gr
«Κύπελλο με γκολ του Αντρίγια, θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου σημείωσε:

«Φυσικά και έχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ. Δεν μετράει τι έχει συμβεί μέχρι εκείνη την ημέρα. Μετράει η ποιότητα που θα καταθέσει η κάθε ομάδα στο γήπεδο, η καρδιά και το πάθος, τι θα δείξει την συγκεκριμένη μέρα. Στους πρώην συμπαίκτες μου θα έλεγα να παίξουν για τη φανέλα και την ιστορία του ΠΑΟΚ και να θυμηθούν πόσο μακριά έχει φτάσει αυτή η ομάδα. Έχω παρακολουθήσει στιγμιότυπα απ' όλα τα ματς και έχω καταλήξει στο ότι ο Ζίβκοβιτς έχει κάνει την διαφορά. Μπορεί να αλλάξει τη μοίρα ενός αγώνα. Ψηφίζω Ζίβκοβιτς».

Για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ:

«Ο Κρμέντσικ είναι πολύ καλός, ξέρει να σκοράρει και να κινείται. Τον Σφιντέρσκι τον γνωρίζω, μου αρέσει επίσης. Είναι και οι δύο πολύ καλοί μέσα στην περιοχή».

Για τους λόγους που αποχώρησε και δεν αγωνίστηκε εναντίον της Κράσνονταρ:

«Είναι κάτι που και εμένα με πονάει. Το έχω μέσα μου και είναι δύσκολο να το ξεχάσω. Ήθελα να παίξω και να γράψω και άλλη ιστορία με τον ΠΑΟΚ βοηθώντας τον να πάει στους ομίλους. Πραγματικά μετανιώνω που δεν τον βοήθησα».

Για το τι του λείπει περισσότερο:

«Έχω επαφή με πρώην συμπαίκτες μου. Μίλησα πρόσφατα με τον Γιαννούλη που είναι στην Αγγλία. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη, είναι ζεστή πόλη, φιλόξενη, οι άνθρωποι σε αγκαλιάζουν».

Για τον Γιαννούλη:

«Έκανε φανταστική σεζόν με την Νόριτς, έχει μεγάλη προοπτική και μπορεί να προσφέρει πολλά. 100% μπορεί να πετύχει και στην Premier League».

Για το μέλλον του: «Ήταν δύσκολη χρονιά για εμένα. Δεν κατάφερα να κουμπώσω καλά στην Μίντλεσμπρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, ελπίζω του χρόνου να πάω καλύτερα. Το έχω ξαναπεί, θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή και να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί εκεί πήρα την περισσότερη αγάπη».

Για την πρόβλεψη του για τον τελικό:

«Προβλέπω 1-0 με γκολ του Ζίβκοβιτς».

Διαβάστε ακόμη...