Τρομερό αντίο από τον Γκρίφιν! (pic)

Από thessports.gr: Με ένα συγκινητικό μήνυμα που πόσταρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Μάλκομ Γκρίφιν είπε το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους συμπαίκτες, τον πρόεδρο, το σταφ αλλά και τους οπαδούς του Δικεφάλου!
Πηγή: thessports.gr
Τρομερό αντίο από τον Γκρίφιν! (pic)

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου Ό,τι κι Αν Συμβεί! Αυτή ήταν σίγουρα η αγαπημένη μου σεζόν σε όλη την έως τώρα καριέρα μου, από την αρχή ως το τέλος. Πέρα από το ότι έκανα μια από τις καλύτερες ατομικά χρονιάς, ήταν το κίνητρο να ανακτήσουμε μερικό σεβασμό για ένα θρυλικό σύλλογο τον οποίο κάποτε μισούσα ως αντίπαλο. Είναι αστείο πώς η ζωή γυρίζει ανάποδα, γιατί ο ίδιος λόγος που μισούσα τον ΠΑΟΚ ήταν βασικά και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα: ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ! Δεν είναι μυστικό ότι η υποστήριξη τους δεν έρχεται δεύτερη πίσω από Κανέναν και απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα τόσο που ο covid-19 "έκλεψε" απ' όλους μας αυτήν την εμπειρία, γιατί οι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτερο!!!

Η ομαδική επιτυχία τα καλύπτει όλα... Όταν όλοι τρώνε, η οικογένεια μπορεί να μείνει χαρούμενη. Τα αποδυτήρια μας είχαν εξασφαλισμένα όμορφο κλίμα κάθε μέρα και το τεχνικό επιτελείο, από τον πρόεδρο ως τον φυσικοθεραπευτή μας, ήταν με διαφορά το καλύτερο γκρουπ ανθρώπων με το οποίο έχω δουλέψει ποτέ. Προς τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ και σας σέβομαι όλους που μείνατε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια εννιά μηνών. Φίλοι μου, εσείς μου επιτρέψατε να μας καθοδηγήσω σε καταστάσεις πίεσης Βραδιά με Βραδιά και ήταν πραγματικά πολύ ωραίο συναίσθημα να έχω την ομόφωνη εμπιστοσύνη όλων σας. Σας αγαπώ παιδιά».

Διαβάστε ακόμη...